Ραγδαίες εξελίξεις - Καμμένος: Δεν παραχωρούμε το όνομα - Ούτε Νέα, ούτε Ανω, ούτε Κάτω Μακεδονία! Ας ονομαστούν Βαρντάρσκα

Freepen.gr - Ξεκαθάρισε την στάση του εν όψει του σκοπιανού ζητήματος στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝ.ΕΛ., ο Πάνος Καμμένος.

Πρέπει να βρεθεί λύση που δε θα πληγώνει την Ελλάδα, ήταν η φράση με την οποία ξεκίνησε την αναφορά του στο σκοπιανό ο κ. Καμμένος.
«Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο “Μακεδονία”» προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει ούτε Νέα, ούτε Ανω, ούτε Κάτω Μακεδονία.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στην ύπαρξη σλαβικών όρων, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι οποίοι δεν θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία και τους οποίους αποδεχόμαστε, όπως το Βαρντάρσκα, που ήταν και το γεωγραφικό όνομα της περιοχής παλαιότερα, σημείωσε ο Πάνος Καμμένος.

Προφανώς για τον Πάνο Καμμένο ο κύβος ερρίφθη και το σκοπιανό ενδέχεται να αποδειχθεί σωτήριο για αυτόν σε αυτή τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει λόγω της μνημονιακής του μεταστροφής.

Αυτή του η θέση για το σκοπιανό ενδέχεται να τον ωθήσει περισσότερο εφόσον παρουσιαστεί στο δεξιό χώρο ως ο μόνος υπερασπιστής της Μακεδονίας.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 12:15:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail