Ευτυχώς που υπάρχει ο ΠΑΟΚ γιατί με τον Ιερώνυμο πάει περίπατο και η Μακεδονία: «Δε χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές»

dimitrisvetsikas1969 - pixabay
Στρατής Μαζίδης

Στον καλύτερο υποστηρικτή του Τσίπρα και των ψευτομακεδόνων των Σκοπίων εξελίσσεται ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επί των ημερών του οποίου αποπειράται να πάει περίπατο και η Μακεδονία.

Λέμε "και" όπως πέρασαν τόσα και τόσα άλλα τα τελευταία δύο χρόνια δίχως να σηκωθεί η εκκλησία της Ελλάδος στο πόδι.

Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά τη συνάντησή του στην Αρχιεπισκοπή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί...μακαριώτατε; Η ομοψυχία φαίνεται ακριβώς στα συλλαλητήρια. Ή μήπως χρειάζεται ομοψυχία για να παραδοθεί και η Μακεδονία;

Και καλά, αυτοί είναι πολιτικοί. Η μάχη μας, λέει ο απόστολος Παύλος είναι προς τους κοσμοκράτορες του κόσμου τούτου.

Εσείς οι ιεράρχες όμως;  Ντροπή! Αλλά τέτοιος νωθρός λαός που είμαστε, εσάς μας έστειλε ο Κύριος. Αν ήμασταν άλλος λαός, πχ Σύριοι θα μας έστελνε ένα σαν τον Πατριάρχη Αντιοχείας, Ιωάννη Γιαζίγκι.

Ευτυχώς που υπάρχει ο ΠΑΟΚ για να πει αυτά που έπρεπε να πείτε εσείς:

Η Μακεδονία είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας, η ιστορία μας. Είναι ιστορικά μια και Ελληνική. Δεν είναι δική μας δουλειά να παράγουμε πολιτική, ωστόσο απαιτούμε η αλήθεια και η ιστορία να διαφυλαχθούν με κάθε κόστος.

Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα για την επίλυση ενός εθνικού θέματος, όχι όμως εις βάρος της εθνικής συνείδησης των πολιτών της Μακεδονίας. Οποιαδήποτε λύση που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και που θα συντελεί στην ισχυροποίηση τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και ολόκληρης της χώρας είναι ευπρόσδεκτη, χωρίς παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας.

Ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής (21.01), σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενώνει τη φωνή της με τους εκατομμύρια που έχουν την ίδια άποψη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail