Φύγετε από το δρόμο! Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη προσγειώνονται πάνω στον αυτοκινητόδρομο!

Freepen.gr - Οι Ενοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας μετέτρεψαν έναν αυτοκινητόδρομο σε ένα διάδρομο για τα μαχητικά αεροσκάφη και τα βομβαρδιστικά τους, έτσι ώστε οι πιλότοι να μπορούν να εκπαιδευθούν για προσγείωση σε απροετοίμαστες επιφάνειες αναφέρει το Russia Today.

Η κυκλοφορία στον ομοσπονδιακό αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Rostov της Ρωσίας σταμάτησε προσωρινά για να δοθεί η ευκαιρία για εντυπωσιακούς ελιγμούς κατάρτισης από μικτή μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι πιλότοι των αεριωθούμενων Sukhoi Su-30M2 και των βομβαρδιστικών αεροπλάνων Su-34 που συμμετείχαν στην άσκηση προσγειώνοντας τα τεράστια αεροσκάφος τους σε έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο πλάτους 18 μέτρων, ανακοίνωσε ο στρατός της Ρωσίας. Λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, οι προσγειώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς τα αεροπλάνα να έρχονται σε πλήρη στάση στο έδαφος.

Τα μαχητικά και τα βομβαρδιστικά πραγματοποίησαν επίσης μια εναέρια μάχη με έναν προσομοιωμένο εχθρό και εκτέλεσαν πολύπλοκες ακροβατικές επιδρομές. Οι δυνάμεις που προστάτευαν το διάδρομο απώθησαν μια «επίθεση», ενώ ένα ελικόπτερο Ka-27 πραγματοποίησε αποστολή διάσωσης στο πλαίσιο των ασκήσεων.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι από το ρωσικό υπουργείο άμυνας.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail