Η έκπληξη στη Θεσσαλονίκη, όπου Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα!

Του Νίκου Γεωργαντζά
·
Εμμένω στην αχρηστία των άνευ πολιτικού αιτήματος διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων, αχρηστία την οποία στηρίζει η πολυετής έρευνα του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Δρ Γιώργου Κοντογιώργη. Η έρευνα δείχνει αυτό που ορέγονται όλα τα ανδρείκελα του δεσποτικού καθεστώτος: την ‘νομιμοποίησή’ τους, μέσω της εκτόνωσης και του ξυλοδαρμού των ιθαγενών-υπηκόων του προτεκτοράτου Greece, σε άνευ πολιτικού αιτήματος διαδηλώσεις και συλλαλητήρια.
·
Όμως την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, η έκπληξη στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν η ανάδυση ενός πολιτικού αιτήματος. Το εν λόγω πολιτικό αίτημα είναι η αυθεντική ή πραγματική λαϊκή κυριαρχία, έναντι του χαλκεύματος της γραφειοκρατικά ιεραρχημένης, και εσαεί αφύσικης και εκτός ουσίας εξουσίας και ισχύος, της αριστερο-κεντρο-δεξιάς κομματοκρατίας του δεσποτικού καθεστώτος, που τόσο απάνθρωπα και δόλια μας ετεροκυβερνά στο προτεκτοράτο Greece.
·
Πού λοιπόν βρίσκεται η εν λόγω συστημική μόχλευση, υπέρ του πολιτικού αιτήματος της ουσιαστικής λαϊκής κυριαρχίας; Είναι στην κατά τόπους και χωρίς κανένα κεντρικό συντονισμό δημιουργία κερδοσκοπικών και μη εταιρειών, νομικά και νόμιμα δομημένων σύμφωνα με την οικολογική δομή της πολιτείας της κλασικής Ελλάδος.
·
Μόνον μέσα σε αυτά τα φυτώρια πολιτειότητας μπορούν οι απόντες από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ραγιάδες και οι ρωμιοί του προτεκτοράτου Greece να ξαναμάθουν να είναι Έλληνες, ήτοι οι εντολείς-πολίτες μιας κυρίαρχης πολιτείας εν ελευθερία. Χωρίς αυτά τα φυτώρια πολιτειότητας, καμμία διαδήλωση και κανένα συλλαλητήριο δεν πρόκειται να σταματήσει την υλοποίηση του προγράμματος αφελληνισμού του πρότερου ελλαδικού χώρου, υπό το χάλκευμα εξουσίας και ισχύος του δεσποτικού καθεστώτος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail