Ειρωνεύονται την ανθρωπότητα οι Τούρκοι βομβαρδίζοντας την Αφρίν με την επιχείρηση "κλάδος ελαίας" - Θα πατήσει το κουμπί η Συρία;

Freepen.gr - Ειρωνεύονται την ανθρωπότητα οι Τούρκοι βομβαρδίζοντας την Αφρίν με την στρατιωτική επιχείρηση που ονομάτισε "κλάδος ελαίας".

Σήμερα απογείωσαν τα μαχητικά αεροσκάφη τους (F-16) βομβαρδίζοντας ιδίως θέσεις των Κούρδων σε λόφους στο καντόνι της Αφρίν.

Η Δαμασκός αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις της Αγκυρας ότι είχε ενημερωθεί για τις αεροπορικές επιθέσεις μιλώντας για τα «συνηθισμένα τουρκικά ψέματα» καλώντας τον ΟΗΕ να σταματήσει την Τουρκία.

Το ζητούμενο είναι πλέον να δούμε αν αυτήν τη φορά η Συρία θα κινηθεί όπως το καλοκαίρι του 2012 όταν κατέρριψε τουρκικό RF-4 που παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail