Γνωστός δημοσιογράφος που ήταν στην αρχική ομάδα στησίματος της ΕΡΤ3: Ντροπή! Να παρέμβει η ΕΣΗΕΜΘ. Φτάνει πια ο κατήφορος

Freepen.gr - «Είναι ντροπή, να παρέμβει η ΕΣΗΕΜΘ» τιτλοφορεί την ανάρτησή του στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος, Παντελής Σαββίδης επί σειρά ετών στέλεχος και παρουσιαστής στην ΕΡΤ3 για την απαράδεκτη στάση του τηλεοπτικού σταθμού κατά το χθεσινό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα σημειώνει:

Επειδή δεν εργάστηκα, απλώς, στην ΕΡΤ3 εικοσιπέντε χρόνια αλλά ήμουν στον αρχικό πυρήνα των ανθρώπων που τη δημιούργησαν, αισθάνομαι, σήμερα, ντροπή για την κατάντια στην οποία έχουν οδηγήσει το, άλλοτε ένδοξο, Τρίτο Κανάλι της Κρατικής Τηλεόρασης. Είναι ντροπή, είναι όνειδος. 

Μια δράκα κομματικά υπόδουλων, ιδεοληπτικών τύπων, ξεφτέλισαν κάθε έννοια δημοσιογραφίας και δημόσιας ενημερωτικής προσφοράς. Όταν 150.000 άνθρωποι συγκεντρώνονται και έχουν οποιοδήποτε αίτημα, ανεξαρτήτως ποιό είναι αυτό, όχι μόνο αποτελεί είδηση αλλά σημαντικότατο γεγονός. Γίνεται, ακόμη σημαντικότερο, όταν πρόκειται για μείζον εθνικό θέμα. Δεν τους εξιλεώνει τίποτε. Θα κουβαλούν μαζί τους τη σημερινή ντροπή. Η ΕΡΤ3 μετά την επαναλειτουργία της, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕ.

Ας γνωρίζουν πως στα επιχειρήματα, προς την τότε κυβέρνηση, για τη δημιουργία τρίτου καναλιού δέσποζε το "Μακεδονικό ζήτημα".

Η Ένωση Συντακτών οφείλει να αποκαταστήσει την τιμή της δημοσιογραφίας της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Αν δεν έχουν καταλάβει τι αποτελεί είδηση, είναι ανάξιοι για τις θέσεις που κατέχουν. Φτάνει πια ο κατήφορος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail