Τούρκος έγινε ο Κιλιτσντάρογλου με την επίσκεψη Τσίπρα στην Ψέριμο: Όπως πήραμε την Κύπρο, εγώ το 2019 θα πάρω αυτά τα νησιά

Freepen.gr - Έξαλλος έγινε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας και πρόεδρος του CHP, Kemal Kılıçdaroğlu με την επίσκεψη Τσίπρα στην Ψέριμο επανερχόμενος με το ζήτημα των 18 ελληνικών νησιών:

«Όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο εγώ θα πάρω τα νησιά που έχει υπό την κατοχή της Ελλάδα», δήλωσε Kılıçdaroğlu κατηγορώντας τον Ερντογάν ότι ασχολείται μόνο με τα δολάρια και αποφεύγει να του απαντήσει.

Σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του CHP είπε: 

«Ρώτησα τον Ερντογάν αν έχουμε δικαιώματα σχετικά με αυτά τα νησιά. Ούτε λέξη. Πήγαν στην Ψέριμο. Και ρωτάω τον Ερντογάν: Τίνος είναι αδελφέ η Ψέριμος; Αν είναι δικό μας πες είναι, αν δεν είναι πες πως δεν είναι. Αλλά καμιά απάντηση. Αυτά τα νησιά τα πουλήσατε ή τα δώσατε πεσκέσι σε κάποιους; Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας ήρθε και είπε "Μολών Λαβέ" και εγώ του είπα ότι `θα έρθω το 2019 και θα τα πάρω. Έπρεπε να βγει κάποιος από την κυβέρνηση να πει "ναι αδελφέ μου θα τα πάρουμε". Αυτοί όχι μόνο δεν είναι πατριώτες, μη πατριώτες είναι. Αυτών ο πατριωτισμός μόνο στα λόγια υπάρχει. Εκείνος μόνο τα πράσινα δολάρια κοιτάζει, πώς θα βρούμε χρήμα».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail