Πανικός στον αέρα για την Turkish Airlines - Επιβάτης έπαθε αμόκ και το αεροσκάφος γύρισε στην Κωνσταντινούπολη ενώ ήταν πάνω από το Κάιρο

Freepen.gr - Ένα αεροσκάφος της Turkish Airlines που κατευθυνόταν προς το Κιλιμάντζαρο της Τανζανίας από την Κωνσταντινούπολη επέστρεψε στην Τουρκία όταν ένας επιβάτης έπαθε κρίση πανικού στις 25 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει η hurriyetdailynews.com ο Anton Cestnik, ένας 54χρονος Σλοβένος πολίτης, ονόματι Cestnik επιτέθηκε σε άλλους επιβάτες και έσπασε μια οθόνη του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της κρίσης πανικού.

Ο πιλότος του αεροσκάφους αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ, ενώ βρισκόταν πάνω από την αιγυπτιακή πρωτεύουσα του Κάιρο, όταν τα μέλη του πληρώματος καμπίνας δεν μπόρεσαν να συνεφέρουν τον Τσέρνικ.

Ο σλοβένος κρατήθηκε αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε και αφού κατέθεσε με τη σύζυγό του,
απελάθηκαν στο Μόναχο της Γερμανίας.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail