Μισή ντουζίνα Tu-22M3 ήρθαν από το ρωσικό υπερπέραν να σκουπίσουν τα ψίχουλα του ISIS

Freepen.gr - Έξι ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Tu-22M3 έκαναν αεροπορική επιδρομή στο Ισλαμικό Κράτος (τρομοκρατική οργάνωση που απαγορεύτηκε στη Ρωσία) πλήττοντας στόχους στη συριακή επαρχία Deir ez-Zor, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας την Τρίτη.

"Σήμερα, έξι στρατηγικά βομβαρδιστικά μεγάλων αποστάσεων Tu-22M3 που απογειώθηκαν από αεροδρόμιο στη Ρωσία πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή σε στόχους των τρομοκρατών του ISIS οντά στον οικισμό του Al-Sayal στην επαρχία Deir ez-Zor", ανέφερε το υπουργείο. "Όλοι οι στόχοι καταστράφηκαν".

Η αεροπορική επιδρομή βοήθησε να σπάσει η αντίσταση των τρομοκρατών κοντά στο Al Sayal και εξασφάλισε σοβαρή πρόοδο του συριακού στρατού σε ολόκληρη την πρώτη γραμμή, πρόσθεσε το υπουργείο.

Τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα που υποστηρίζονται από ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα πρόκειται να ολοκληρώσουν την εξόντωση του τελευταίου θύλακα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στην ανατολική Συρία, το οποίο έχει συρρικνωθεί σε μια περιοχή επτά με 11 χιλιόμετρα.

"Συμμαχικά κυβερνητικά στρατεύματα που υποστηρίζονται από την επιχειρησιακή δύναμη των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων ετοιμάζονται να εξουδετερώσουν το τελευταίο θύλακα του Ισλαμικού Κράτους στην ανατολική Συρία, που έχει συρρικνωθεί σε μια περιοχή επτά με 11 χιλιόμετρα", ανέφερε το υπουργείο




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail