Στο στόχαστρο του Ερντογάν ο Γκιουλ - «Είσαι μπελάς! Να ντρέπεσαι!»

Turkish President Recep Tayyip Erdoğan addresses the crowd during the 6th provincial congress of Justice and Development (AK) Party in Duzce, Turkey on December 31, 2017. Turkish Presidency / Yasin Bulbul / Handout / Anadolu Agency
Freepen.gr - Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνέχισε την Κυριακή να βάζει στο στόχαστρο τον πρώην πρόεδρο και πάλαι ποτέ υπουργό εξωτερικών, Αμπντουλάχ Γκιουλ για την έκκλησή του προς την κυβέρνηση να αναθεωρήσει το νέο διάταγμα έκτακτης ανάγκης, το οποίο παρέχει ασυλία σε πολίτες που συμμετέχουν στην αποτροπή περιστατικών πραξικοπήματος και τρομοκρατίας, καλώντας τον "ταραχοποιό" ανέφερε η Cumhuriyet.

"Όσοι δεν μιλούσαν, αντιδρούσαν ή δεν ενεργούσαν όταν η Τουρκία και ο μουσουλμανικός κόσμος καίγονταν, όταν η ανθρωπότητα υπέφερε πικρά, ξαφνικά εμφανίζονται και μιλούν για όλα τα ζητήματα. Ποιος είναι ο λόγος αυτής της ξαφνικής αντίδρασης, ταχύτητας, πάθους και ενθουσιασμού; "δήλωσε ο Ερντογάν, μιλώντας σε συνέδριο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) στην επαρχία Düzce.

«Ενώ εμβαθύνουμε την προσκόλλησή μας στο έθνος μας και ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας, γιατί αυτό το ενδιαφέρον για ταραχές;» ρώτησε ο Ερντογάν.

Ο Ερντογάν επέκρινε επίσης το Σάββατο τον Γκιουλ, λέγοντας "ντροπή σε σας!"

"Δεν είμαστε φίλοι για έναν κοινό σκοπό; Πώς μπορούσατε να επιβιβαστείτε στο σκάφος του Kemal [προέδρου Kemal Kılıçdaroğlu] Ντροπή σε σας!" είπε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνάντησης του ΑΚΡ στην επαρχία της Κασταμονής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail