Μακρόν σε Μαροκινή που έληξαν τα χαρτιά της: Αν δε διατρέχετε κίνδυνο, τότε οφείλετε να επιστρέψετε στην πατρίδα σας

Freepen.gr - Το ακόλουθο βίντεο γνώριζε μεγάλη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο και παρουσιάζει το διάλογο του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν με μια γυναίκα από το Μαρόκο η οποία του ζητά άσυλο και δημοσιεύεται από τη γνωστή ιστοσελίδα Middle East Eye.

Μακρόν: Αν δε διατρέχετε κίνδυνο, τότε οφείλετε να επιστρέψετε στην πατρίδα σας. Δεν κινδυνεύετε στο Μαρόκο. Δεν μπορώ να χορηγώ γαλλικά χαρτιά σε κάποιον που δεν τα έχει, μέτα πως θα ανταπεξέλθω με όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται ήδη εδώ και δεν αδυνατούν να βρουν δουλειά; Όπως βλέπετε, πρέπει να προστατεύσουμε τους ευάλωτους ανθρώπους που δεν είναι ασφαλείς στις πατρίδες τους.

Γυναίκα: Η μητέρα μου κι ο πατέρας μου βρίσκονται εδώ στη Γαλλία.

Μακρόν: Μα μπορείτε να έρχεστε και να τους επισκέπτεσθε τακτικά εφόσον το επιθυμείτε.

Γυναίκα: Μα το διαβατήριο και η βίζα μου έχουν λήξει.

Μακρόν: Γνωρίζετε πως αν είναι εδώ, η Δημοκρατία θα τους φροντίσει, αυτό ορίζει η γαλλική νομοθεσία. Αυτό είναι ήδη γενναιόδωρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail