Ερντογάν σε Τραμπ για Ιερουσαλήμ: Αν μου τηλεφωνούσες...!

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στις 24 Δεκεμβρίου ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ θα έπρεπε να τον είχε καλέσει πριν από την απόφαση της Ιερουσαλήμ, εν μέσω της κίνησης του τελευταίου να αναγνωρίσει την ιερή πόλη ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και του ψηφίσματος του ΟΗΕ που καταγγέλλει την απόφαση αυτή αναφέρει η hurriyetdailynews.com.

"Κάναμε την κλήση μας στις Η.Π.Α. και συνεχίζουμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην υπάρχει συνάντηση με τον Trump. Φυσικά, θα καλέσουμε και πάλι. Εύχομαι να μας καλεί και ο Trump. Από την αρχή περιμέναμε να μας τηλεφωνήσουν πριν ανακοινώσουν αυτές τις αποφάσεις, όπως ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Ισλαμικής Συνεργασίας" δήλωσε ο Ερντογάν μιλώντας στο Αεροδρόμιο Esenboğa στην Άγκυρα πριν από ένα ταξίδι στις αφρικανικές χώρες.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να μη συναντήσει τον Τράμπα, προσθέτοντας ότι ήθελε να τον καλούσε και ο Τραμπ.

Πρόσθεσε ότι δεν αποφάσισε ακόμη ο ίδιος να τον καλέσει.

"Η Τουρκία είναι μια από τις χώρες που θα πρέπει να ερωτηθούν σε αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι αυτό το λάθος δε θα είχε γίνει αν ο κ. Trump μας είχε συμβουλευτεί. Μπορούμε να τον καλέσουμε. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη ληφθεί απόφαση" δήλωσε ο Ερντογάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail