Ο Συριακός Στρατός έτοιμος για επιχείρηση στην πόλη με τις σήραγγες που χωρούν ακόμη και τανκς

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός και οι σύμμαχοί του προετοιμάζονται για μια ακόμα μεγάλη επίθεση στη βορειοδυτική Συρία, εν μέσω ήδη εκτελούνται επιχειρήσεις υψηλής έντασης κατά των τρομοκρατών σε ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, που επικαλούνται ακτιβιστές τηςτοπικής αντιπολίτευσης, το αραβικό almasdarnews σημειώνει ότι επιχειρείται μεγάλη κινητοποίηση βαρέων όπλων και δυνάμεων  στις πόλεις Halfaya και Taibat al-Imam στα βόρεια της επαρχίας Hama.

Εάν οι αναφορές ευσταθούν τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο άμεσος στόχος για μια επίθεση σε αυτόν τον άξονα από τις συριακές φιλοκυβερνητικές δυνάμεις είναι η πόλη της Al-Latamenah που αποτελεί ισχύρο προπύργιο των ισλαμιστών.

Η διάδοση τέτοιων πληροφοριών έρχεται σε μια εποχή που το πυροβολικό του Συριακού Στρατού και τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα σφυροκοπούν ανελέητα την πόλη.

Η Al-Latamenah είναι ένα από τα μεγάλα προπύργια των τρομοκρατών στη βόρεια Hama και νότια του Idlib. Η πόλη κατελήφθη από τους τρομοκράτες το 2012 και από τότε έχει μετατραπεί σε τόσο ισχυρή βάση ώστε λέγεται πως διαθέτει σήραγγες που μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμη και άρματα μάχης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail