Ο εθνικός εξευτελισμός μας στο Σκοπιανό θα παρουσιαστεί ως θρίαμβος της πολυδιάστατης εξωτερικής μας πολιτικής;

dimitrisvetsikas1969 - pixabay
Του Στρατή Μαζίδη

Έτοιμος δηλώνει να παραιτηθεί από την 100% κυριότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ λέγοντας ότι "είναι πιθανόν κομμάτι να ανήκει στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία".

Δηλαδή Σλαβομακεδόνας και ο Αλέξανδρος. Όλα αυτά όμως βέβαια μετά το κάλεσμα του πρωθυπουργού της Ελλάδας από το Βελιγράδι να μη δηλώνουν οι Σλαβοσκοπιανοί μοναδικοί απόγονοι του Μεγαλέξανδρου.

Φυσικά από τον Τσίπρα δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Το ζητούμενο είναι ότι πλην του Βασίλη Λεβέντη, όλοι οι άλλοι καταπίνουν τη γλώσσα τους για το Σκοπιανό. Είδατε καμία αντίδραση στην παραπάνω δήλωση του Ελληνα πρωθυπουργού στην 4μερη στη Σερβία;

Άραγε τι θα πράξει ο "καταλληλότερος" κάτοικος της Ραφήνας ο οποίος 10 χρόνια μετά το βέτο στο Βουκουρέστι, βλέπει το ζήτημα να ανοίγει ξανά;

Θα τολμήσει κανείς να θέσει θέμα δημοψηφίσματος; Η βουλή των 300 είναι πολύ μικρή για να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος δίχως τη συγκατάθεση του ελληνικού λαού που έχει αποδείξει πότε πρέπει να λέει τα μεγάλα ΟΧΙ.

Την ώρα που τα Σκόπια βρίσκονται ένα βήμα προ της διάλυσης, εμείς αντί να σπεύσουμε να προστατεύσουμε τους ελληνικής καταγωγής κατοίκους τους και να τα αφομοιώσουμε, ετοιμαζόμαστε να τους δώσουμε το φιλί της ζωής ή μάλλον να τους χαρίσουμε τη Μακεδονία.

Κακά τα ψέματα. Το οποιοδήποτε όνομα θα περιέχει τον όρο "Μακεδονία" θα σημάνει ήττα διότι όπως και τώρα που επισήμως καλείται ΠΓΔΜ, οι περισσότεροι διεθνώς "Μακεδονία" την αποκαλούν και αυτό θα συμβεί στο μέλλον.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail