Τελικά η Αριστερά μας πήρε τα σπίτια (αφού πρώτα η σοσιαλδεξιά μας καταχρέωσε)

Του Στρατή Μαζίδη

Τελικά η Αριστερά θα μας πάρει τα σπίτια και ό,τι γενικώς μπορεί να μας κατάσχει. Για σκεφθείτε λίγο. Διαβάζουμε ότι κάθε μέρα γίνονται 1.000 κατασχέσεις από το Δημόσιο. Για να γίνω λίγο Βέγγος στο "θα σε κάνω βασίλισσα" στο δεκαήμερο 10.000, στο τρίμηνο κοντά 100.000.

Χρέη σε τράπεζες, ταμεία, εφορίες έρχονται να καταφάνε τα πάντα. Και για τους απερίσκεπτους δε θα πούμε ότι είναι άδικο αλλά για εκείνους που φορτώθηκαν πλασματικά - κατασκευασμένη χρέη λόγω της υπερφορολόγησης;

Τι θα γίνει άραγε όταν η κατασχετική λαίλαπα κατακάψει τα πάντα; Αναρωτιέται κανείς;

Το συμπέρασμα είναι ότι τελικά η Αριστερά μας παίρνει τα σπίτια είτε για να τα δώσει σε funds είτε για να βάλει λίγα χρήματα στον κορβανά για να ταΐσει το πελώριο δημόσιο. Και δεν ξέρω γιατί αλλά όλο αυτό αφήνει μια εσάνς μίσους. 

Όλα αυτά βέβαια αφού η σοσιαλδεξιά μας καταχρέωσε συστήνοντας στον κόσμο να δανειστεί άνετο το...φθηνό ευρώ που τώρα πληρώνει πανάκριβα.

Μάλλον δεν υπάρχει ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Συνέταιροι στις καταστροφές ήταν, είναι και θα είναι κι οι δύο. Ο ένας ανοίγει το δρόμο, ο άλλος ολοκληρώνει. 

Ίσως τώρα που θα μείνουμε όλοι γυμνοί στο δρόμο, να μπορούμε απαλλαγμένοι από τις μέριμνες να επαναθεωρήσουμε ορισμένα ζητήματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail