Θυσιάζοντας ξανά την Ντόρα στην Αυλίδα, ούριος άνεμος δε θα φυσήξει

RonaldPlett - pixabay
Του Στρατή Μαζίδη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λυπάται για την Ντόρα αλλά θα τη θυσιάσει, για άλλη μια φορά, και ενώ όπως μας λέει, αξίζει, δε θα μπορεί να είναι μέλος της επόμενης δικής του κυβέρνησης.

Παρένθεση-λεπτομέρεια. Για να σχηματίσει κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να γίνουν εκλογές, να τις κερδίσει με καθαρή διαφορά και να μπορέσει να προχωρήσει. 

Η πρώτη φορά που θυσίασε την αδέρφη του, ήταν όταν ανακοίνωσε τη δική του σκιώδη κυβέρνηση. 

Η αλήθεια είναι πως αν πράγματι η Ντόρα αξίζει, τότε γιατί πρέπει να τη θυσιάσει; Ο Αγαμέμνονας είναι;

Από την άλλη θα ήταν καλό ο κ. Μητσοτάκης να μας απαντούσε αν στην κυβέρνησή του θα μετείχαν πχ η κόρη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, ή ο γιος του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ή ο εξάδερφος του Κώστα Καραμανλή ή γιος του Κεδίκογλου του ΠΑΣΟΚ ή οι μόνιμοι πρωταγωνιστές της ΝΔ μετά το 2004.

Α! Ο Κώστας Καραμανλής με το amber alert κοινοβουλευτικό έργο του τα τελευταία χρόνια, θα είναι κι αυτός στην επόμενη Βουλή;

Θυσιάζοντας ξανά την Ντόρα στην Αυλίδα, ούριος άνεμος δε θα φυσήξει....
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail