Μίνι κονβόι Τούρκων προσπάθησε να διαφύγει στην Ελλάδα πριν τα Χριστούγεννα;

Freepen.gr - Τουλάχιστον 15 άνθρωποι συνελήφθησαν ενώ φέρονται ότι βρίσκονταν στο δρόμο για να εγκαταλείψουν την Τουρκία με προορισμό την Ελλάδα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στις 10 Δεκεμβρίου αναφέρει το turkeypurge.com.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan δήλωσε ότι η χωροφυλακή σταμάτησε τρία αυτοκίνητα κοντά στη συνοικία Büyükdoğanca στη συνοριακή επαρχίας της Αδριανούπολης και συνέλαβε 15 επιβάτες με την υποψία ότι θα επιχειρούσαν να βγουν από την Τουρκία.

Μεταξύ των κρατουμένων είναι 2 παιδιά, 3 δάσκαλοι, ένας φοιτητής πανεπιστημίου, μία νοικοκυρά και ένας πρώην δημόσιος υπάλληλος ο οποίος απομακρύνθηκε από τη δουλειά του λόγω εικαζόμενων δεσμών με το κίνημα Gulen.

Το Anadolu δήλωσε ότι ορισμένοι από τους υπόπτους ήταν προγενέστερα καταγεγραμμένιι για την εικαζόμενη χρήση του ByLock, μιας εφαρμογής smartphone chatting που η τουρκική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι αποτέλεσε το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ των υποστηρικτών του κινήματος Gulen.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail