«Ερντογάν: ή με καλείς τώρα στην Αθήνα ή πέφτει η κυβέρνηση»

geralt - pixabay
Καλεσμένος της εκπομπής "Οικονομία και Αντιθέσεις" και του Γιώργου Πηλίτσου στο Εγνατία TV ήταν ο οικονομολόγος και επί σειρά ετών διευθύνων των Aegeantimes.gr, Γιώργος Αδαλής.

Βασικό θέμα υπήρξε η επίσκεψη Ερντογάν και η γενικότερη ατζέντα του Τούρκου Προέδρου.

Κατά τον καλεσμένο η επίσκεψη του Ερντογάν βασίστηκε πάνω στον εκβιασμό της ελληνικής κυβέρνησης με το «ή με καλείς τώρα στην Αθήνα ή πέφτει η κυβέρνηση» υπό την έννοια ότι θα έδινε γραμμή σε τρεις βουλευτές της Θράκης να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση. Σε αυτό αξίζει να θυμίσει κανείς την ατάτα του Ερντογάν στην Κομοτηνή ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές της Θράκης έχουν δουλειά να κάνουν.

Ο Γιώργος Αδαλής αναλύει επίσης πως στόχος του Ερντογάν είναι η συνολική αναθεώρηση της Λωζάνης με σκοπό τον έλεγχο ότι μόνο των τυχόν πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου και της Θράκης αλλά επίσης του Ιράκ και της Συρία.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail