Τεράστια κινητοποίηση Σύριων & Ρώσων στο Ιντλίμπ με όλα τα μέσα στον αέρα - Έτοιμοι να εξαφανίσουν την Αλ Κάιντα και να πάρουν τη βάση του Αμπού Ντουχούρ

Freepen.gr - Τεράστιες ενισχύσεις των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων και του Συριακού Αραβικού Στρατού μεταφέρθηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Hama από το Deir Ezzor για να υποστηρίξουν επιθετικές επιχειρήσεις στη βορειοδυτική Συρία.

Μέχρι σήμερα έχουν αφιχθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Hama οκτώ μεγάλα μεταγωγικά Ilyushin (μάλλον το Il-76) που μεταφέρουν ρωσικά και συριακά στρατεύματα καθώς και βαριά όπλα.

Οι δυνάμεις αυτές μεταφέρονται από το Deir Ezzor όπου οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν πλέον σταματήσει μετά την ήττα του ISIS  κατά μήκος ολόκληρης της δυτικής ακτής του ποταμού Ευφράτη λαμβάνοντας ωστόσο ένα σημαντικό ρίσκο καθώς κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει το μέγεθος των πιθανών υπαρχόντων πυρήνων.

Την ίδια στιγμή, όπως μπορείτε να δείτε και στον πολεμικό χάρτη, διεξάγονται σφοδρότατοι βομβαρδισμοί τόσο από αέρος στο νότιο Ιντλίμπ - βόρεια Χάμα όσο και από το πυροβολικό του συριακού στρατού νοτίως του Χαλεπίου.

Όπως φαίνεται, ο στόχος είναι η κίνηση προς την αεροπορική βάση του Αμπού Ντουχούρ από δύο άξονες.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail