Είχε σχέσεις με τη γυναίκα του κι αυτός τον απήγαγε, τον έκλεψε, τον βίασε και τον μασκάρεψε

Freepen.gr - Μια εντυπωσιακή ιστορία εκδίκησης αποκαλύπτει η τουρκική cumhuriyet.com.tr η οποία έλαβε χώρα στη νοτιο-ανατολική Τουρκία.

Ένας εργένης, ο F.A., πριν από 4 χρόνια ήρθε σε επαφή μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης με την E.D, παντρεμένη στο Gaziantep. Έκαναν παράνομη σχέση για περίπου ένα χρόνο και βρίσκονταν σε διάφορες στιγμές.

Τρία χρόνια μετά ξαναβρέθηκαν μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Μόνο που όπως φαίνεται, μάλλον αυτή τη φορά το πληκτρολόγιο κρατούσε ο απατηθείς σύζυγος.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο Γενικό Εισαγγελέα του Ισκεντερούν, ο F.A. έδωσε ραντεβού με τη γυναίκα κάπου στο Gaziantep, αυτή τον οδήγησε σε ενάν αδιέξοδο δρόμο όπου εκεί εμφανίστηκε ο σύζυγός της με δύο ακόμη άτομα. Τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, όπου ο απατηθείς σύζυγος τον βίασε ενώ οι άλλοι άνδρες βιντεοσκοπούσαν την σκηνή, του αφαίρεσαν το κινητό και τα χρήματά του και τον έντυσαν με γυναικεία εσώρουχα.

Ο F.A. επέστρεψε στο Iskenderun μετά το περιστατικό δηλώνοντας ότι δεν μπορούσε να δει κανέναν στο πρόσωπο. Τελικά αποκάλυψε το συμβάν στην αδελφή του και δύο φίλους του και στη συνέχεια στράφηκε στη δικαιοσύνη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail