Σαουδική Αραβία - Δείτε πως οι βουλευτές των κομμάτων στην Ελλάδα άλλα λένε εδώ κι άλλα ψηφίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο

Γιώργος Αδαλής

Για να καταλάβετε πόσο βαθιά είναι η σήψη στα Ελληνικά κόμματα και πόσο εθελόδουλοι είναι άπαντες είτε αριστεροί είτε δεξιοί πάρτε και διαβάστε τη σημερινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα καταλάβετε πόσο μας δουλεύουν στη χώρα όλοι τους.

Το Ευρωκοινοβούλιο λοιπόν αποφάσισε με 368 ψήφους υπέρ, την επιβολή εμπάργκο στην πώληση όπλων. Με πρωτοστάτη την Ευρωπαϊκή Αριστερά δηλαδή και το Σύριζα! Εδώ στην Ελλάδα όμως, ο Σύριζα πουλούσε με το τσουβάλι βόμβες στη Σαουδική Αραβία για να τις ρίχνουν στα κεφάλια των αμάχων στην Υεμένη.

Από την άλλη, η ΝΔ εδώ και ένα μήνα μας έλεγε εδώ στην Ελλάδα, ότι δε θέλει να πουλάει η χώρα όπλα στη Σαουδική Αραβία. Όμως η δεξιά πτέρυγα της Ευρωβουλής (Μέρκελ και ΣΙΑ όπου ανήκει ΚΑΙ η ΝΔ) ψήφισε να ΜΗΝ επιβληθεί εμπάργκο όπλων στη Σαουδική Αραβία και να συνεχίσουν άπαντες να την προμηθεύουν όπλα!

Είπε κανείς τίποτα; Τέρμα κορόιδα και τέρμα τα γκάζια στο δούλεμα!

Ξέρετε εσεiς... Αύριο πουρνό-πουρνό ανοίξτε πάλι τα χαζοκούτια σας και χορτάστε σανό!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail