50 μαστιγιές και ξύρισμα όλο το κεφάλι από το «φιλόστοργο» πατέρα στην κόρη γιατί κατέβασε το Snapchat

Freepen.gr - Ένα αποτρόπαιο βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου στο οποίο ένας πατέρας (τρόπος του λέγειν) μαστιγώνει την έφηβη κόρη του και στη συνέχεια ξυρίζει τα μαλλιά της ως τιμωρία για τη λήψη του Snapchat αναφέρει η dailymail.co.uk.

Ο...πατέρας ονόματι Alex Harrison, 33 ετών, μοιράστηκε μάλιστα με υπερηφάνεια το βίντεο στο Facebook και το Snapchat νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Στην αρχή του βίντεο λέει: «Θέλει να μεγαλώσει, θα κραυγάζει τώρα από τις ξυλιές στον κ...λο της και θα μείνει φαλακρή. Το σχολείο είναι για δουλειά όχι για το γ....νο το. Δεν έχει καμία δουλειά με κανένα Snapchat. Μείνετε συντονισμένοι».

Ο ξυλοδαρμός διήρκεσε 90 δευτερόλεπτα με το παιδί να δέχεται 50 χτυπήματα σε δύο δόσεις. Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ένα άλλο δωμάτιο όπου ο πατέρας της της ξύρισε όλα τα μαλλιά.

Επίσης, προσέβαλε την προσωπική υγιεινή του κοριτσιού και είπε ότι δεν ήξερε πώς να αλλάξει το ταμπόν της.

Καθώς τα μαλλιά της έπεφταν στο πάτωμα γύρω της, το κορίτσι φώναζε κρατώντας το πρόσωπό της.

Ο Harrison συνελήφθη τη Δευτέρα καθώς το βίντεο είχε εξαπλωθεί στο διαδίκτυο με την κατηγορία της άσκησης παιδικής βίας ενώ δεν έχει αναφερθεί αν το κορίτσι έχει τεθεί υπό τη φροντίδα των αρχών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail