Την κόλαση ζει στις φυλακές της Αιγύπτου 33χρονη Βρετανίδα - Χάνει τα μαλλιά και τα δόντια της

Freepen.gr - Η απόλυτη φρίκη περιμένει στη φυλακή της Αιγύπτου τη βρετανίδα Laura Plummer θα μετά την καταδίκη της για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Η φυλακή που περιμένει τη Laura Plummer, πωλήτρια από το Hull, φιλοξενεί μερικούς από τους πιο επικίνδυνους κρατούμενους της Αιγύπτου - και διευθύνεται από φύλακες που κατηγορούνται για βασανιστήρια και τρομακτική παραμέληση όπως σημειώνει το 807 News.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, η Plummer, φυλακίστηκε για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, αφού βρέθηκε με 290 δισκία Tramadol τον Οκτώβριο. Τώρα, η οικογένειά της λέει ότι πρόκειται να μεταφερθεί στην φυλακή Qena για να ξεκινήσει την τριετή ποινή της, αφού πρώτα προφυλακίστηκε όπως αναφέρει ο Guardian για περίπου τρεις μήνες. Η οικογένεια της Plummer φοβάται ότι «δε θα επιβιώσει» στη φυλακή, που "φιλοξενεί" επίσης τζιχαντιστές, βιαστές και  δολοφόνους.

Τα μαλλιά της έχουν αραιώσει, τα δόντια της έχουν κιτρινίσει, ενώ στο πρόσωπό της έχει ένα μεγάλο κόκκινο εξάνθημα, αποτέλεσμα προφανώς της ψυχολογικής πίεσης που περνάει, λέει η αδερφή της. 

Βιώνει ένα ψυχολογικό σοκ. Στο δικαστήριο δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθια, συνεχίζει και ισχυρίζεται πως επί τρεις μήνες που κρατείται σε ένα κελί στις αιγυπτιακές φυλακές δεν έχει δει καν το φως της ημέρας

Η Plummer καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση στην Αίγυπτο κατηγορούμενη πως εισήγαγε παράνομα στη χώρα ναρκωτικά. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο, ενώ πήγαινε διακοπές σε θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας. Η κοπέλα ισχυρίζεται πως τα χάπια ήταν για τον Αιγύπτιο σύζυγό της, που υποφέρει από χρόνιους πόνους στην πλάτη και δηλώνει αθώα. Εν τα Tramadol στην Αιγύπτο δίνονται μόνο κατόπιν συνταγογράφησης αλλά πολλοί τα αποκτούν παράνομα και λογίζονται ως ναρκωτικά.

Το Βρετανικό υπουργείο εξωτερικών ετοιμάζεται πλέον μετά την καταδίκη της Plummer να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail