Πάλι καλά που ο Κιλιντσάρογλου ζητά 18 νησιά και όχι την Αθήνα γιατί θα του τη χαρίζαμε

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Ο αρχηγός του κόμματος αξιωματικής ατιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου δήλωσε στις 23 Δεκεμβρίου ότι το 2019 θα πάρει πίσω 18 νησιά που κατά τον ίδιο είναι κατεχόμενα από την Ελλάδα. Aναφερθηκε μάλιστα και στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 υπο τον Ετσεβίτ δηλώνοντας ότι θα κάνει το ίδιοg ια να πάρει πίσω τα ελληνικά νησιά που κατά την φαντασία του ανήκουν στην Τουρκία. 

Kεμαλιστές και ισλαμιστές Τούρκοι δεν έχουν καμία διαφορά όσον αφορά τις επεκτατικές τους διαθέσεις σε βάρος της χώρας μας. Oι μόνες διαφορές υπάρχουν στη φαντασία της ανίκανης ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που προσπαθεί να βρει ή να κατασκευάσει συνομιλητές στην άλλη πλευρά 

Από το 1922 δίνουμε γη και ύδωρ στους Τούρκους και διαρκώς ζητάνε και άλλα.

Πουλήσαμε την Ιμβρο και την Τένεδο, αδιαφορήσουμε για το τουρκικό πογκρόμ το 1955 ενώ το 1974 η Κύπρος ήταν μακριά.

Σήμερα έχουμε αφήσει τους Πομάκους απροστάτευτους στη Θράκη στο έλεος του τουρκικού προξενείου ενώ ένας Ελληνας ο Γιάννης Βασίλης Γιαϊλαλί σαπίζει στις τουρκικές φυλακές επειδή αγωνίζεται για το δίκιο.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη νομιμότητα που θυσιάσαμε στο βωμό μιας ψεύτικης αίσθησης ασφάλειας του κράτους με τίμημα το έθνος και την πραγματική ασφάλεια της χώρας.

Από το 1922 πουλάμε την Ελλάδα. Το μνημόνιο ηταν απλά η επισφράγηση μιας διαχρονικής προδοσίας κυρίως από τους πολιτικούς που εκμεταλλεύτηκαν την αδιαφορία του λαού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail