Το βίντεο της ντροπής!

Του Στρατή Μαζίδη

Δεν είχα παρακολουθήσει το βίντεο με τις σαρδέλες και τα πούρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Το βίντεο που πληρώσαμε όλοι εμείς. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο ρατσιστικό από αυτό το τερατούργημα.

Καταρχήν εμπορεύεται τη φτώχεια συνανθρώπων μας που πάνε να αγοράσουν ψάρια με ένα τάλιρο. Άλλοι φτωχοί και χαμηλοσυνταξιούχοι από ατυχία, άλλοι από αδικία και άλλοι από ανοησία διότι όταν μπορούσαν δεν έλαβαν τις σωστές αποφάσεις.

Έπειτα όσοι ακόμη γελούν ή καπνίζουν πούρο είναι φοροφυγάδες και φοροκλέφτες. Είναι έγκλημα, είναι αμαρτία κάποιοι ακόμη να συναθροίζονται και να περνούν καλά. Κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα.

Και έρχεται ο πρωθυπουργός τα παίρνει από αυτούς και τα δίνει στους πρώτους. Τα παίρνει από τους φοροφυγάδες και τα δίνει στους άνεργους, τους νέους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.




Όπου φοροφυγάδες είναι όσοι ακόμη ξεζουμίζονται σε φόρους. Είναι τα θύματα μιας σιωπηλής ληστείας μέσω ΕΝΦΙΑ, προκαταβολής φόρου, παράνομων εισφορών του ΕΦΚΑ που δεν έχουν συμψηφιστεί, τέλους επιτηδεύματος, 1 ευρώ φόρου στα καύσιμα, 24% ΦΠΑ, οριζοντίων περικοπών σε όσους δούλεψαν 30-35 και 40 χρόνια βάζοντας εισφορές στο σύστημα, επαγγελματιών με 0 αφορολόγητο. Αυτοί είναι οι "φοροφυγάδες" που πλήρωσαν διότι οι άλλοι δεν αγγίζονται.

Και που τα δίνει; Στους ανέργους. Αν και όσοι άνεργοι είχαν τη...φαεινή ιδέα όσο εργάζονται να αποκτήσουν περιουσία, μπορεί να μην πάρουν και τίποτε.

Στους...νέους. Δηλαδή όποιος είναι νέος παίρνει χρήματα από το κράτος; Με τι κριτήριο; Την ηλικία;

Και τους χαμηλοσυνταξιούχους, εκείνους δηλαδή που στα 15 χρόνια έσπευσαν να καθίσουν ή πλήρωναν χαμηλές εισφορές στο σύστημα.

Αυτοί που τα έχουν ανάγκη, είναι αυτοί από τους οποίους τα παίρνεις κ. Τσίπρα!

Αυτό το βίντεο είναι χυδαίο διότι το περιεχόμενό του είναι σαθρό. Είναι ψεύτικο. Και είναι ρατσιστικό διότι στοχοποιεί ανθρώπους και παράλληλα με "έξυπνο" τρόπο σπέρνει διχόνοια.Αυτός είναι ο πραγματικός ρατσισμός.

Βέβαια είναι ο ίδιος πρωθυπουργός επί των ημερών του οποίου με ένα κλικ θα σε πετάνε με τις κλωτσιές έξω από το σπίτι σου για χρέη που σου δημιούργησε το ίδιο το κράτος με τους ληστρικούς του φόρους και εισφορές για να συντηρεί τους κομματικούς στρατούς. Αλλά αυτά δεν τα λέμε στο βίντεο. Φυσικά θα μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά τι να λέμε τώρα.

Πολύ κρίμα για έναν άνθρωπο 42 ετών να μετέρχεται τέτοιες μεθόδους. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η αριστερά. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως για να κάνεις ορισμένα πράγματα όπως αυτό, πρέπει να το έχεις στο μεδούλι σου.

Κάποια στιγμή θα φύγουμε από αυτή τη ζωή και θα κάνουμε ταμείο με το Μεγάλο. Δεν είμαι άγιος, αλλά ευτυχώς Θεέ μου, δεν είμαι ο Τσίπρας...

Υγ: Διαβάστε το tweet και κυρίως τα σχόλιά του. Είναι το μόνο ελπιδοφόρο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail