«Η τουρκική ΜΙΤ πίσω από τη σφαγή στο Σινά! Τέσσερις αραβικές χώρες απέναντι στην Αγκυρα»

Freepen.gr - Το κουρδικό πρακτορείο ANF με δημοσίευμα με τιτλό: «η τουρκική ΜΙΤ πίσω από τη σφαγή στην Αίγυπτο» έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στη σφαγή στην επαρχία Al Arish της Αιγύπτου στο Σινά, όπου η ISIS πυροδότησε εκρηκτικά και επιτέθηκε σε ένα τζαμί σε μια μεγάλη ομάδα με πυροβόλα όπλα, σκοτώνοντας πάνω από 300 άτομα.

Το ANF σημειώνει ότι οι δράστες αυτής της απάνθρωπης σφαγής στην Αίγυπτο δεν είναι μόνο η ISIS. Αντίθετα, αυτή η σφαγή πραγματοποιήθηκε από την τουρκική MİT. Ή μάλλον, αυτή είναι μια σφαγή που πραγματοποίησε ο Hakan Fidan στις εντολές του Erdoğan.

Αυτό πρέπει επίσης να ειπωθεί: Για να δει κανείς ότι οι σφαγές αυτού του τύπου βρίσκονται ακριβώς στο χαρακτήρα του τουρκικού ΜΙΤ και του Ερντογάν, πρέπει μόνο να δούμε τι έχει γίνει στο Κουρδιστάν τα τελευταία χρόνια αλλά και τα γεγονότα στη Συρία για την ίδια περίοδο.

Then we must immediately say that the perpetrators of this inhuman massacre in Egypt are not ISIS alone. On the contrary, this massacre has been carried out by the Turkish MİT. Or rather, this is a massacre carried out by Hakan Fidan on Erdoğan’s orders.

This also must be said: To see that massacres of this type are precisely within the character of the Turkish MİT and Erdoğan, one need only look at what has been done in Kurdistan in the last few years and the events in Syria for the same period.

Επιστρέφοντας στο περιστατικό στην Αίγυπτο, έχει περάσει κάποιο διάστημα από τότε που ξεκίνησε ένα κύμα αντι-Ερντογάν στη Μέση Ανατολή. Όλοι γνωρίζουν τώρα ότι ο αποκλεισμός της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ιορδανίας σε βάρος του Κατάρ είναι ουσιαστικά συμμαχία ενάντια στο Ιράν και τον Ερντογάν. Τα πρόσφατα γεγονότα στη Σαουδική Αραβία και στον Λίβανο έχουν ως στόχο και τον Ερντογάν και το Ιράν σημειώνει το κουρδικό πρακτορείο το οποίο επίσης τονίζει την τακτική ρητορική του Τούρκου Προέδρου και τις αναφορές του στην Οθωμανική Αυτοκρατορίας ωσάν μη αποδεχόμενος τη συνθήκη της Λωζάννης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail