Ήταν καταχωρημένος στους αγνοούμενους του υποβρυχίου αλλά τον "έσωσε" η μητέρα του λίγο πριν αποπλεύσει

Freepen.gr - Ένας ναυτικός που προοριζόταν να βρεθεί στο υποβρύχιο ARA San Juan σώθηκε όταν αποχώρησε επειδή η μητέρα του άρρωσε τρεις ημέρες πριν το σκάφος ξεκινήσει το τελευταίο του ταξίδι όπως δημοσιεύει η βρετανική dailymail.co.uk.

Ο Rene Humberto Vilte ήταν ένα επιβεβαιωμένο μέλος του πληρώματος στο ARA San Juan, το οποίο εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη στο δρόμο της επιστροφής στη ναυτική βάση του Mar del Plata και ήταν αρχικά καταχωρημένος ως ένας από τους αγνοούμενους.

Αλλά στην πραγματικότητα είχε αποβιβαστεί απρόθυμα καθώς ήταν έτοιμος να κάνει το ταξίδι από την Usuahia, στην Tierra del Fuego στο νότιο άκρο της Νότιας Αμερικής, αφού έλαβε τα νέα ότι η μητέρα του ήταν στο νοσοκομείο.


Με τον Vilte να αποβιβάζεται, ένα άλλο πρόσωπο κλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες για να πάρει τη θέση του. Η αντικατάσταση του τελευταίου λεπτού πιστεύεται ότι είναι ο Jorge Luis Mealla, ο οποίος φέρεται να κάλεσε τους γονείς του να τους ενημερώσει πως θα ξαναφύγει με το ARA San Juan.

Καθώς το υποβρύχιο ξεκίνησε την αποστολή του, ο Rene έσπευσε στο νοσοκομείο του Jujuy για να βρίσκεται στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του, η οποία έχει αναρρώσει, πριν επιστρέψει με το αεροπλάνο στο σπίτι του στο Mar del Plata.

Η φίλη του Rene, Anabella είπε στην εφημερίδα La Nacion της Αργεντινής: «Λέει ότι η μητέρα του έδωσε ζωή για δεύτερη φορά.

«Είναι σοκαρισμένος, δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη και πόσο κοντά έφθασε στο θάνατο».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail