Ο Τσίπρας πήγε στην Μάνδρα αλλά δεν πέρασε τη μάντρα

Του Στρατή Μαζίδη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε με καθυστέρηση τη Μάνδρα. Δεν καταδέχθηκε βέβαια να λερώσει πολύ τα παπούτσια του στις λάσπες. Είχε κι ένα αεροπλάνο που τον περίμενε. Έπρεπε να πάει στη Σουηδία και να κάνει δηλώσεις στα αγγλικά (που δεν ξέρει) με προφορά.

Φυσικά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας, η Δούρου δε φέρουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για ό,τι συνέβη στη Μάνδρα. Μπορεί επί των ημερών τους να καταστράφηκε ολοσχερώς η χώρα αλλά δεν ευθύνονται αν πχ ο Δήμος Μάνδρας είχε καταπατήσει το ρέμα όπως διαβάσαμε.

Η ευθύνη που έχουν είναι αυτή που τους αναλογεί, ότι δηλαδή στα τρια αυτά χρόνια που η Δούρου ελέγχει την Περιφέρεια, δεν έγιναν ούτε τώρα τα απαραίτητα έργα.

Ο Τσίπρας πήγε στην Μάνδρα αλλά δεν πέρασε τη μάντρα. Προφανώς φοβήθηκε την οργή του κόσμου. Όπως δεν πέρασε και την πολιτική μάντρα αλλά αποδείχθηκε χειρότερος μακράν όσων διαδέχθηκε. Η κήρυξη εθνικού πένθους ήταν το λιγότερο που μπορούσε να γίνει, είπε ο πρωθυπουργός το απόγευμα της τραγωδίας, και πράγματι αυτό συνέβη, το λιγότερο.

Χιλιάδες κάτοικοι στη Μάνδρα είναι για ακόμη ένα 24ωρο δίχως νερό και ηλεκτρικό. Πνίγονται στις λάσπες και μαζί τους όλη η χώρα.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail