Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τα ξημερώματα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Kammy27 / pixabay
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία  προειδοποιώντας για τη ραγδαία αλλαγή των καιρικών συνθηκών από τα ξημερώματα της Δευτέρας (13.11.2017), με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες και τις χαλαζοπτώσεις.

Συγκεκριμένα το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Τη Δευτέρα (13-11-17) μέχρι το μεσημέρι η ανατολική Πελοπόννησος (κυρίως τα παραθαλάσσια) και πιθανόν το πρωί η νότια Πελοπόννησος. Μέχρι το απόγευμα η ανατολική Στερεά, η Κρήτη και οι Κυκλάδες. Μέχρι το βράδυ τα Δωδεκάνησα και πιθανόν το βορειοανατολικό Αιγαίο, η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Τη νύχτα προς την Τρίτη (14-11-17) η Κέρκυρα.

2. Την Τρίτη (14-11-17) το Ιόνιο και πιθανόν κατά διαστήματα η Ήπειρος και η δυτική Στερεά (κυρίως οι παραθαλάσσιες περιοχές). Προς το βράδυ η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

3. Την Τετάρτη (15-11-17) το Ιόνιο και κατά διαστήματα πιθανόν όλα τα ηπειρωτικά.

4. Η κακοκαιρία πιθανόν να συνεχιστεί μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail