Και επίσημα Νίκη στο Ντέιρ Εζόρ - Χαμογελά από ψηλά ο Ισσάμ Ζαχρεντίν

Freepen.gr - Νίκη στο Deir Ezzor δήλωσε και επίσημα η Συρία μέσα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA ανακοινώνοντας την ολοκληρωτική απελευθέρωση της πόλης.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) με επικεφαλής τις ελίτ δυνάμεις τους Tiger και το 4ο Σύνταγμα έπληξε και τις τελευταίες θέσεις του ISIS στην πόλη στις επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα μέχρι τα μεσάνυχτα στη δυτική όχθη του Ευφράτη.

Εντυπωσιακό το γεγογός ότι ο Στρατός κατέσχεσε μεγάλες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών οι οποίες ξεπερνούν κι αυτές που βρέθηκαν στην Al Mayadeen.

Η νίκη αυτή λογικά αφιερώνεται και στη μνήμη του δολοφονηθέντος, όπως φαίνεται, στρατηγού Ισσάμ Ζαχρεντίν ο οποίος κράτησε όρθια την αντίσταση στην πόλη για τρία ολόκληρα χρόνια μέχρι και το σπάσιμο της πολιορκίας.

Τα παιδιά του συνεχίζουν τους θριάμβους πάνω σε όσα ο ίδιος τους δίδαξε με το παράδειγμά του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail