Θρίλερ στο νότιο Ατλαντικό - Αγνοείται εδώ και 48 ώρες το υποβρύχιο Ara San Juan της Αργεντινής

το υποβρύχιο Ara San Juan
Freepen.gr - Ένα θρίλερ για γερά νεύρα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αργεντινή καθώς αποκαλύφθηκε ότι το υποβρύχιο του Ναυτικού ARA SAN JUAN εξαφανίστηκε στα ύδατα του Puerto Madryn, στη βόρεια Παταγονία με 40 πλήρωμα στις 15 Νοεμβρίου.

Λέγεται ότι το υποβρύχιο είχε ήδη εντοπιστεί και ρυμουκλείτο μετά από πυρκαγιά, ωστόσο σύμφωνα με νεώτερες ειδήσεις επικαλούμενες αξιωματικούς του ναυτικού, το σκάφος αγνοείται και η τυχή του καθώς και του πληρώματος είναι άγνωστη όπως μεταδίδει το maritimebulletin.net.
Η Eliana Maria Krawczyk, αξιωματικός στο υποβρύχιο που αγνοείται

Το ARA SAN JUAN, ηλεκτρικό υποβρύχιο κατηγορίας TR-1700 βρίσκεται σε ενεργό υπηρεσία με το αργεντινό ναυτικό έχει ναυπηγηθεί το 1983.

Όπως αναφέρει το nationalpost.com  βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για την αποκατάσταση της επαφής, και αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το υποβρύχιο δεν θεωρείται χαμένο ωστόσο:

"Δεν υπάρχει καμία σοβαρή ένδειξη από το υποβρύχιο", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού Enrique Balbi στο κανάλι Todo Noticias.

Είπε ότι το σκάφος κατευθυνόταν από τη ναυτική βάση στο Ushuaia στο νότιο άκρο της χώρας σε μια βάση στο Mar del Plata, περίπου 250 μίλια (400 χιλιόμετρα) νότια του Μπουένος Άιρες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail