Έτσι γίνονται οι διαπραγματεύσεις - Διοικητής του YPG συναντήθηκε με τον υπουργό άμυνας της Ρωσίας

Μελίνα Κονταξή

Ο διοκητής του YPG, Sipan Hemo συνατήθηκε στην Μόσχα με το Ρώσο υπουργό άμυνας Sergey Shoigu. Τούρκοι επιβεβαίωσαν ότι οι Ρώσοι δε μοιράστηκαν μαζί τους την τεχνολογία των S400 αλλά ο Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι σε μεταγενέστερο στάδιο θα γίνει συμπαραγωγή.

Ενώ συμβαίνουν αυτά συνεχίζεται η αμερικανική βοήθεια προς τους Κούρδους για την απελευθέρωση της Ράκκας. Αυτό σημαίνει διαπραμαγμάτευση. Οι Κούρδοι δεν κλείνουν πόρτες αλλά διαπραγματεύονται με όλους για την πραγμάτωση των εθνικών τους δικαίων και εμείς την ίδια στιγμή βρίσκουμε καταφύγιο στη συνωμοσιολογία, δείγμα παρακμής. 

Λίγο πριν πέσει η Κωσταντινούπολη στα χέρια των Τούρκων το βασικό δίλημμα ήταν ποιον αφέντη να διαλέξουν τον Πάπα ή το Σουλτάνο. Βρισκόμαστε στην ίδια ακριβώς θέση. Το δίλημμα για αρκετούς είναι αν είναι καλύτεροι οι Ευρωπαίοι ή οι Ρώσοι. Η έννοια της διαπραγματεύσης πλέον δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη και η δική μας άλωση είναι θέμα χρόνου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail