Τεραστίου μεγέθους οπλοστάσιο του ISIS βρήκε ο Συριακός Στρατός στη Mayadin - Πού τα βρήκαν οι κατσαπλιάδες;

Freepen.gr - Δέος προκαλεί το μέγεθος του οπλοστασίου του Ισλαμικού Κράτους που κατέσχεσε ο Συριακός Στρατός στην al-Mayadin της Συρίας στην περιφέρεια του Deir Ezzor.

Οι φωτογραφίες από το Military Advisor και τον Ivan Sidorenko είναι εντυπωσιακές ενώ σημειώνεται πως σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Alikhbaria News αυτό που βλέπουμε στις εικόνες είναι μόνο το 30% των όπλων, πυρομαχικών και λοιπού εξοπλισμού που βρέθηκαν.

Είναι κατανοητό πως δεν μπορεί να προέρχονται όλα αυτά τα όπλα και τεχνολογικά μέσα από τα κατά καιρούς πλιάτσικα των τρομοκρατών σε στρατιωτικές αποθήκες περιοχών που καταλάμβαναν. Άλλωστε υπάρχει πόλεμος, γίνονται επιθέσεις εκατέρωθεν, μέσα καταναλώνονται ή καταστρέφονται ενώ το ISIS από το 2015 βρίσκεται σε πορεία συρρίκνωσης.

 Πρόκειται για ένα τεράστιο οπλοστάσιο, πλήρως εξοπλισμένο και πιθανότατα σταθερά τροφοδοτούμενο, τουλάχιστον μέχρι πρότινος και προφανώς με συμβολή από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
















































Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail