Αλβανικό ΜΜΕ:«Τρομοκρατήθηκαν και κλείστηκαν σπίτια τους οι Αλβανοί» - Ελληνικό F-16 πέταξε πολύ κοντά στα σύνορα! ΒΙΝΤΕΟ

Freepen.gr - Η αλβανική ιστοσελίδα shqiperiaebashkuar.al σημειώνει σε δημοσίευμά της πως:

«Ένα υπερηχητικό ελληνικό πολεμικό αεροσκάφοςμ γνωστό ως F-16, πέταξε πολύ κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, στην περιοχή Kolonna, λίγα μίλια από την πόλη Leskovik, στα νοτιοανατολικά της χώρας. Ήταν οι πρώτες βραδινές ώρες, όταν οι ντόπιοι άκουσαν τον θόρυβο του αεριωθούμενου και φοβήθηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους ανησυχώντας στο μέγιστο».

Και το δημοσίευμα συνεχίζει:

«Οι περισσότεροι κάτοικοι των δήμων Radat και Glina ήταν εκείνοι που αισθάνθηκαν περισσότερο την παρουσία του F-16. Έχουν ακόμη κινηματογραφήσει τη σκηνή καθώς το αεροπλάνο έκανε παράξενους ελιγμούς και σύμφωνα με τους κατοίκους, θεωρείται ότι εισήλθε με κάποιο τρόπο, στο αλβανικό έδαφος, για περίπου 6-8 λεπτά πετώντας γύρω από την περιοχή».



Το αλβανικό ΜΜΕ σημειώνει ότι δεν είναι γνωστή η αιτία του συμβάντος αλλά κάνει λόγο για τις «πρόσφατες χυδαίες δηλώσεις του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τις κατεδαφίσεις των σπιτιών των Ελλήνων στη Χειμάρρα».

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη δήλωση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Αλβανίας αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο κάνει ρόλο για τη δύναμη της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας προσθέτοντας πως έχει την στήριξη των ΗΠΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail