«Οι ΗΠΑ προστατεύουν με μαχητικά αεροσκάφη την Daesh - Δε μας αφήνουν να τελειώσουμε τον πόλεμο»

Freepen.gr - Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ ισχυρίζεται ότι η Ουάσινγκτον χρησιμοποιεί την Πολεμική Αεροπορία για να προστατέψει την τρομοκρατική ομάδα της Ντέες στην Συρία από τις Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Χασάν Νασράλαχ, ηγέτης του παραστρατιωτικού κινήματος του Λιβάνου Χεζμπολάχ, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν την Πολεμική Αεροπορία για να προστατεύσουν τους στρατιώτες της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους (Δαΐς) στη Συρία από τις Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες προστατεύουν την Ντασεχ σε αρκετές περιοχές της Συρίας και εμποδίζουν το τέλος του συριακού στρατού με τους τρομοκράτες, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη", δήλωσε η Νασράλα την Κυριακή, όπως μεταδόθηκε από το κανάλι της Al Manar.

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ δήλωσε ότι ο συριακός στρατός και τα στρατεύματα που είναι πιστοί στη Δαμασκό πρέπει να σκουπίσουν το έδαφος της χώρας από τους τρομοκράτες, διότι διαφορετικά οι μαχητές θα συνεχίσουν τις επιθέσεις τους.

Το Πεντάγωνο αρνείται τις ρωσικές αξιώσεις Η στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη Συρία χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες ως ανθρώπινη ασπίδα
Σύμφωνα με τη Νασράλα, αυτή τη στιγμή ο Δαίς ελέγχει μόνο σχετικά μικρό έδαφος στη Συρία, κοντά στα σύνορα της χώρας με το Ιράκ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail