Αντίστροφη μέτρηση για την εκδίωξη της Αλ Κάιντα και των τουρκόφιλων στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Η ανώτατη διοίκηση του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οι δυνάμεις του θα ξεκινήσουν σύντομα μια πολεμική επιχείρηση για να απελευθερώσουν την επαρχία του Idlib και την εκδίωξη όλων των τζιχαντιστικών στοιχείων της Αλ Κάιντα και των τουρκόφιλων τρομοκρατών.

Σύμφωνα με τη δήλωση που εξέδωσε η στρατιωτική διοίκηση, ο στρατηγός Mohammad Khaddour θα ηγηθεί της επιχείρησης με πρώτο στόχο την αεροπορική βάση στο Abu Dhuhour του ανατολικού Idlib.

Εκτός από την επίβλεψη της εκστρατείαςστο  Idlib, ο στρατηγός Khaddour θα ηγηθεί των επιχειρήσεων για την απελευθέρωση της πόλης του Abu Dali στη βόρεια Hama.

Ο στρατηγός Khaddour θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους αξιωματικούς του Συριακού Στρατού και είναι επίσης διοικητής της ελίτ 3ης Λεγεώνας.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε στο Al-Masdar News την Πέμπτη το βράδυ ότι αυτή η επιχείρηση δεν θα ξεκινήσει για μερικές εβδομάδες, μέχρις ότου εξασφαλίσει η κύρια διαδρομή τροφοδοσίας στην επαρχία του Χαλεπίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail