Βγαίνουν μπροστά οι Αγιορείτες για την αλλαγή φύλου: Θα βγουν οι πρόγονοί μας από τους τάφους τους - Αποσύρετέ το και κάντε δημοψήφισμα!

laskof - pixabay.com
Freepen.gr - Μετά την Ιερά Σύνοδο η σκυτάλη πέρασε στην Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους με επιστολή που έστειλε στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρο Κοντονή και Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, αλλά και τους βουλευτές.

Στην επιστολή τονίζεται πως με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου καταστρατηγείται απροκάλυπτα ο νόμος του Θεού «καὶ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, κατ᾿ εἰκόνα Θεοῦ ἐποίησεν αὐτόν, ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς».

Οι Αγιορείτες Πατέρες αναρωτιούνται «τι μας επιφυλάσσεται στο μέλλον» και καλούν σε άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για περαιτέρω διαβούλευση ώστε να εκφραστεί ο ελληνικός λαός επί του θέματος, το οποίο σε απλά ελληνικά σημαίνει πρόταση για δημοψήφισμα.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail