Η συγκέντρωση των τζιχαντιστών εξελίχθηκε κυριολεκτικά σε ένα μεγάλο πυροτέχνημα

Από την επίθεση στο Idlib
Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία κατέστρεψε μια ολόκληρη βάση γεμάτη με αρκετούς διοικητές μάχης της τρομοκρατικής οργάνωσης Hay'at Tahrir Al-Sham (Αλ Κάιντα) στην ύπαιθρο του Idlib χθες το βράδυ καθώς εξαπέλυσε αρκετές αεροπορικές επιδρομές κοντά στην πόλη Sarmin.

Τα ρωσικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Shay'rat στην ανατολική Χομς (η οποία είχε επιχειρηθεί να βομβαρδιστεί από τις ΗΠΑ με πενιχρά αποτελέσματα) άρχισαν την επίθεση τους στοχεύοντας στις θέσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham στην περιοχή των λατομείων του ανατολικού Idlib.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του αραβικού almasdarnews, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χρησιμοποίησε συγκεκριμένα όπλα στην περιοχή των λατομείων για να καταστρέψει τη βάση που χρησιμοποιούσε η HTS για να πραγματοποιήσει μια ηγετική συνάντηση.

Πολλοί από τους κυβερνητές πεδίου της HTS σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων πολλών εμίρηδων των τοπικών πόλεων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail