Πως η Ρωσία έφερε τα πάνω κάτω στη Συρία μέσα σε δύο χρόνια σε απόλυτους αριθμούς

Freepen.gr - Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την πολεμική εμπλοκή της Ρωσίας στο συριακό πόλεμο. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω με τη Δαμασκό να σταθεροποιεί τη θέση της και να ανακτά τα χαμένα εδάφη.

Οι τρομοκράτες του ISIS έφτασαν στο τέλος της αποστολής τους που τώρα εξαντλείται στον πόλεμο φθοράς του συριακού στρατού ανοίγοντας παράλληλα δρόμο στους Κούρδους των SDF καθώς και οι δύο οργανώσεις ελέγχονται ουσιαστικά από τις ΗΠΑ.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται μια απεικόνιση του εδαφικού ελέγχου της Συρίας τα τελευταία δύο χρόνια.


Η ρωσική παρουσία σε αριθμούς προκαλεί ζαλάδες. Πάνω από 30.000 έξοδοι πολεμικών αεροσκαφών με περισσότερες από 92.000 επιθέσεις και καταστροφή 96.000 στόχων, οι οποίοι αναλύονται λεπτομερώς ως προς την λεπτομερέστερη κατηγοριοποίησή τους.

Οι αεροπορικές επιθέσεις των Ρώσων διεξάγονται από τα ρωσικά μαχητικά και βομβαρδιστικά αεροσκάφη που σταθμεύουν στην πλειονότητά του στη βάση του Χμέιμιμ της Λατάκεια αλλά και από στρατηγικά βομβαρδιστικά τα οποία απογειώνονται από ρωσικά στρατιωτικά αεροδρόμια.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail