Εσύ φίλη και φίλε που αισθάνεσαι διαφορετικά από τη φύση σου, δες πως και γιατί σε χρησιμοποιεί η κυβέρνηση

kellepics - pixabay.com
Του Στρατή Μαζίδη

Έρχεται λοιπόν το νομοσχέδιο της αλλαγής φύλου με μια απλή διαδικασία στο Ειρηνοδικείο. Βέβαια οι περίπλοκες διαδικασίες θα αρχίσουν μετά με τα ΑΦΜ, τα ΑΜΚΑ, τα συμβόλαια ιδιοκτησίας, τα ασφαλιστικά ένσημα κ.ο.κ. ώστε εκτός από το να αισθάνεσαι διαφορετικός από τη φύση σου θα πρέπει να αρέσκεσαι και στο ξεπάτωμα να τρέχεις από τη μια υπηρεσία στην άλλη.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Είναι η χρησιμοποίηση από την κυβέρνηση του προοδευτικού προσωπείου των ανθρώπων που για τον Χ, Ψ, Ζ λόγο γεννήθηκαν έτσι αλλά αισθάνονται αλλιώς. Η κυβέρνηση και οι υποστηρικτικοί της κύκλοι (πχ προσκείμενα "προοδευτικά" ΜΜΕ) αρχίζουν να μιλούν για αδικίες, για διωγμούς δεκαετιών, ορμούν σε όποιον γράψει μια άλλη άποψη ανακαλύπτοντας "ρητορικές μίσους" και "ρατσισμό" ώστε από το μηδέν να δημιουργείται μια πρωτοφανής αναταραχή.

Ξαφνικά η κυβέρνηση που μας παραδίδει καθημερινά στον Καιάδα, αρπάζει τα σπίτια μας με ένα κλικ, δημεύει τα πενιχρά εισοδήματά μας με ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, φορολογία εισοδήματος, ληστρικό ΦΠΑ, ενδιαφέρθηκε για ένα υπαρκτό ή μη ζήτημα μιας περιορισμένης αριθμητικά αλλά σεβαστής κοινότητας;

Δεν το νομίζω. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί με το χυδαιότερο τρόπο αυτούς τους ανθρώπους. Ας μην ξεχνάμε ότι κι ο Αχιλλέας από το Κάιρο εδώ και χρόνια ζει στην Αθήνα, σε κάποιο υπόγειο κάπου στη Σίνα, μαζί του ζει κάποιος Μηνάς, ποτέ δε βγαίνουμε μαζί, κανείς δεν ξέρει πως περνάνε. Με άλλα λόγια οι άνθρωποι αυτοί ζούσαν διακριτικά με την όποια ιδιαιτερότητά τους. Ξαφνικά τα τελευταία χρόνια τους μετέτρεψαν σε σημαία αναδεικνύοντας ζητήματα από το πουθενά ή μεγιστοποιώντας θέματα που θα έπρεπε να λυθούν (και ούτε τώρα επιλύονται).

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ας το αντιληφθούν οι συνάνθρωποί μας που για τον οποιοδήποτε λόγο έχουν τις δικές τους ιδιαίτερες προτιμήσεις. Αποτελούν τον τέλειο αποπροσανατολισμό. Την ώρα που πχ η Eurobank πούλησε δάνεια Ελλήνων αξίας 1,5 δις ευρώ μόλις στο 3% της αξίας τους, όλοι ασχολούμαστε αν ο Βαγγέλης θα λέγεται από αύριο Βαγγελίτσα. Και η Eurobank είναι ένα παράδειγμα. Οι πλειστηριασμοί με ένα κλικ; Οι φοιτητές που μένουν χωρίς συγγράματα; Οι γειτονικές χώρες που μας επιβουλεύονται; Οι δεκάδες χιλιάδες απόμαχοι της εργασίας που δεν εκδίδονται οι συντάξεις τους; Τα άνεργα παιδιά; Οι άνεργοι γονείς; Οι κατατρεγμένοι επαγγελματίες; Οι ξεζουμισμένοι υπάλληλοι;

Χρησιμοποιούν την ιδιαιτερότητα μιας ομάδας ανθρώπων για να στρέψουν την προσοχή αλλού και να διαλύσουν με περίεργα νομοθετήματα τον κοινωνικό ιστό. Νομίζω ότι πρώτα οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι, οι διεμφυλικοί κ.λπ. οφείλουν να ξεσηκωθούν απέναντι στην κοροϊδία διότι και αυτοί οι άνθρωποι αγγίζονται από τα παραπάνω προβλήματα.

Κανένας ανθρωπισμός, καμία ευαισθησία, καμία αριστερή ατζέντα. Απλά ένας επικίνδυνος αντιπερισπασμός με διχαστικές σκοπιμότητες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail