Πολύ επικίνδυνη εξέλιξη - Επιτέθηκαν σε Ευέλπιδες στο κέντρο της Αθήνας

Freepen.gr - Ένα πολύ επικίνδυνο και ανησυχητικό συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο Μοναστηράκι στο περιθώριο των συγκεντρώσεων του Συντάγματων υπέρ και κατά της αναγνώρισης ταυτότητας φύλου.

Συγκεκριμένα τρεις πρωτοετείς δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων, δέχθηκαν επίθεση ενώ περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου, κοντά στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι από ομάδα περίπου 30 νεαρών. Οι άγνωστοι τους αποκαλούσαν "ακροδεξιούς φασίστες". Οι Ευέλπιδες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν μπαίνοντας σε καφετέρια καθώς οι άγνωστοι πρόλαβαν να τους χτυπήσουν.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκαν ακόμη ένας στρατιώτης αλλά και τρεις διερχόμενοι, ηλικίας 26, 35 και 47 ετών.

Οι δόκιμοι νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα και εκδορές ενώ η Ασφάλεια αναζητά τους δράστες της επίθεσης.

Η στοχοποίηση των ανθρώπων που αναλαμβάνουν την ευθύνη της ακεραιότητας της χώρας αποτελεί μια επικίνδυνη εξέλιξη και θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail