Θα πήγαινες σ' έναν γιατρό αναλόγων προσόντων με τον Τσίπρα;

Engin_Akyurt - pixabay
Λουκάς Γεωργιάδης (fb)
"Yπάρχουν πολλά στελέχη (της σημερινής κυβέρνησης) τα οποία πρωτοστατούσαν σε καταλήψεις και αγώνες, έχοντας κλίση στην παραβατικότητα. Πολλοί από αυτούς έδιναν άλλοθι σε ανάλογες περιπτώσεις παραβατών. O σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπήρξε πρωταγωνιστής των καταλήψεων, όντας αιώνιος φοιτητής, αφού έκανε δέκα χρόνια για να πάρει το πτυχίο του. Μάλιστα σύμφωνα με καθηγητές του σπάνια εμφανίστηκε στις αίθουσες διδασκαλίας του Πολυτεχνείου".

(ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΟΥ ΒΕΡΕΜΗ, ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ FOCUS ΣΤΙΣ 20/04/2015, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ... ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015).

Σ.Σ.: Αυτόν τον τύπο ψήφισες για σε... νοικοκυρέψει και να σε σώσει αξιολύπητε Έλληνα;

Δεν κατάλαβες τίποτα στο πρώτο εξάμηνο της... περήφανης διαπραγμάτευσης και πήγες τον Σεπτέμβριο του 2015 στην κάλπη, πιστεύοντας ότι αυτός ο τύπος είναι ο καταλληλότερος για να να σε κυβερνά;

Εξακολουθείς και πιστεύεις ότι είναι ο καταλληλότερος για να συνεχίσει να σε κυβερνά; Πιθανόν, πολλοί δεν έχουν πρόβλημα γιατί κατά βάθος είναι και αισθάνονται... Τσίπρες, Καρανίκες AND THE OTHERS!

Ειρήσθω εν παρόδω, την επόμενη φορά που κάποιος εξ υμών έχει έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, τότε ας πάει σ΄ έναν γιατρό που θα έχει τα αντίστοιχα... προσόντα με τον Τσίπρα!

Υ.Γ.: Η αριστεία ως γνωστόν είναι ρετσινιά...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail