Ακόμη κι ο Τσακνής απηύδησε - «Παραιτούμαι γιατί η κυβέρνηση έδωσε την διοίκηση της ΕΡΤ στο πιο άρρωστο τμήμα του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού»

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης τσακνής παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ κάνει λόγο παρουσία στη διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού.

Η ανακοίνωση του Διονύση Τσακνή έχει ως εξής:

Τόσο η Κυβέρνηση διά των Υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παπά, όσο και ο Σύριζα διά του γραμματέα του κυρίου Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη. Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη εξαιρέσει εμού».

Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου.

Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους.

Διονύσης Τσακνής
Πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail