Αυτή είναι η 5χρονη Σάλι από το Ντέιρ Εζορ - Γνωρίστε τους ήρωες του πολέμου που μάχονται απέναντι σε όλα

Του Στρατή Μαζίδη

Η 5χρονη Σάλι ζει στο Ντέιρ Εζόρ όπου σιγά σιγά η ζωή επανέρχεται μετά το σπάσιμο της πολιορκίας των τρομοκρατών. Η Σάλι παίζει, κλέβει, ζητιανεύει κι επιβιώνει. Κανείς δεν μπορεί να την κρατήσει, αφού το σκάει.

Η Σάλι παλαιότερα ζητιάνευε μαζί με την αδερφή της, Σαγιντά, η οποία όμως βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιάζει βλάβη ένα ειδικό παροχευτικό εμφύτευμα που είχε καθώς αντιμετώπιζε πρόβληματα με συγκέντρωση υγρού στο κρανίο της. Η Σαγιντά ενδέχεται να αντιμετωπίσει πλέον μόνιμες βλάβες όπως τύφλωση αν δεν υπάρξει άμεσα μέριμνα.

Ο αδερφός των κοριτσιών πέθανε από την πείνα. Οι δε γονείς τους χώρισαν, έφυγαν για τη Δαμασκό και εγκατέλειψαν τα παιδιά τους.

Τα παιδιά επιβιώνουν χάρη στην ανθρωπιά των Σύριων κατοίκων της πόλης.

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο το οποίο προσφέρεται να το δουν και τα δικά μας παιδιά τόσο για να γνωρίζουν τι μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη όσο και για να είναι ευχαριστημένα με όσα έχουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail