Οι Φαντομάδες της 339 Μοίρας "έσπασαν τζάμια" σε Σικελία και Σαρδηνία

Από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, η 339 Μοίρα της 117 Πτέρυγας Μάχης συμμετείχε στην άσκηση «Vega 2017», με τέσσερα (4) αεροσκάφη F-4 AUP και ανάλογο προσωπικό.

H άσκηση «Vega 2017» είναι κύρια αεροπορική Άσκηση της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας που συνδέεται με την κύρια άσκηση του Ιταλικού Ναυτικού «MARE APERTO 2-17» και την κύρια άσκηση του Ιταλικού Υπουργείου Άμυνας «JOINT STARS 17» και συνδυάστηκε επίσης με τη ΝΑΤΟϊκή άσκηση Ηλεκτρονικού Πολέμου «RAMSTEIN GUARD».

Η άσκηση διεξήχθη, σε ευρεία περιοχή περιλαμβάνουσα τις νήσους Σικελία και Σαρδηνία, καλύπτοντας σχεδόν όλο το φάσμα επιχειρησιακής εκπαίδευσης, δίνοντας την ευκαιρία εξάσκησης των συμμετεχόντων στην εκτέλεση μεγάλων σχηματισμών, σε ένα ρεαλιστικό, σύνθετο και διακλαδικό επιχειρησιακό περιβάλλον.





















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail