Πάγωσαν στον πύργο ελέγχου του Ντίσελντορφ με την αποχαιρετιστήρια μανούβρα πιλότου που μετέφερε 200 επιβάτες


Freepen.gr - Πάγωσαν στον πύργο ελέγχου του Ντίσλεντορφ με την αποχαιρετιστήρια μανούβρα του πιλότου της ΑΒ7001 υπερατλαντικής πτήσης της Air Berlin από το Μαϊάμι καθώς ο κυβερνήτης προχώρησε σε μια παράτολμη μανούβρα την ύστατη στιγμή.

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γερμανία η απόφαση του πιλότου της τελευταίας υπερατλαντικής πτήσης να κάνει μια επικίνδυνη μανούβρα ενώ προσγειωνόταν τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Αν και μετέφερε 200 επιβάτες ο πιλότος φαίνεται στο βίντεο να πετάει χαμηλά και στη συνέχεια να κάνει μια στροφή αριστερά περνώντας σε μικρή απόσταση από τον πύργο ελέγχου. Ο πιλότος δήλωσε στο γερμανικό ZDF:

«Ήθελα να πω ένα συγκινητικό αντίο»

Βστόσο η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας ζήτησε να τεθεί σε διαθεσιμότητα.



Όπως όμως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters ο πιλότος φέρεται να είχε ζητήσει να κάνει μια αριστερή στροφή αν οι συνθήκες το είχαν επιβάλει.


Αρκετοί πάντως στον πύργο ελέγχου τον χειροκρότησαν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail