Βούλιαξαν το θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ στη Θεσσαλονίκη - Περισσότερα από 18.000 άτομα στο ιστορικό πλοίο

Περισσότερα από 18.000 άτομα, κάθε ηλικίας και από όλες τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, επισκέφθηκαν, μέσα σε μία εβδομάδα, το ιστορικό θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ», το οποίο έχει καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Από τις 10 έως τις 17 Οκτωβρίου χιλιάδες επισκέπτες έχουν βρεθεί στο κατάστρωμα και τους χώρους του «θωρηκτού της νίκης». Σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), τις τρεις πρώτες ημέρες (10, 11 και 12 Οκτωβρίου) το ιστορικό πλοίο επισκέφτηκαν περίπου 4.500 άτομα.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ο αριθμός αυξήθηκε κατακόρυφα στις 2.500, ενώ το Σάββατο 14 Οκτωβρίου λειτούργησε μόνο τις πρωινές ώρες, καθώς το απόγευμα είχε προγραμματιστεί ξενάγηση των τοπικών Αρχών, με αποτέλεσμα να το επισκεφτούν ...«μόνο» 1.500 άτομα.

Την περασμένη Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, ο αριθμός των επισκεπτών «εκτινάχτηκε» στα 3.700 άτομα, ενώ το τελευταίο διήμερο, Δευτέρα και Τρίτη, 16 και 17 Οκτωβρίου, ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 5.150.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail