14χρονο παιδί συνελήφθη μέσα σε βαλίτσα στην Τουρκία πριν περάσει στη Γεωργία για να βρει τους γονείς του!

Freepen.gr - Ένα 14χρονο παιδί από την Τουρκία, με τα αρχικά S.K. κρατείται από τις τουρκικές αρχές όταν εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα στην επαρχία Artvin της Τουρκίας ενώ βρισκόταν στο δρόμο του να δραπετεύσει στη Γεωργία, στις 25 Οκτωβρίου.

Η αστυνομία σταμάτησε καχύποπτα έναν Γεωργιανό υπήκοο και τον έκανε να ανοίξει τη βαλίτσα  στην παραμεθόρια πύλη της Τουρκίας με τη Γεωργία στο Sarp. Μέσα στην αποσκευή κρυβόταν ο S.K. ο οποίος ήταν έτοιμος να επανενωθεί με τους γονείς του στη Γεωργία.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι γονείς του παιδιού είχαν επιτύχει προηγουμένως να διαφύγουν από την Τουρκία στη γειτονική χώρα ενώ καταζητούνται ως έχοντες σχέση με το κίνημα Gülen, το οποίο η κυβέρνηση κατηγορεί για την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.

Αυτή είναι η Τουρκία και οι πολιτικές της, της οποίας τον ύμνο έγραψε χθες με τις δηλώσεις του ο Ελληνας υπουργός εξωτερικών στην Αγκυρα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail