ΗΠΑ-ISIS και Κούρδοι μια ωραία παρέα ντροπής - Φωτογραφίες με τις SDF να περνούν άκαπνες ανάμεσα στους μακελάρηδες της Συρίας

Freepen.gr - Όσα ιστορικά δίκαια κι αν έχουν οι Κούρδοι και όση συμπάθεια κέρδισαν με την αρχική παληκαριά τους, τα χάνουν έχοντας μετατραπεί σε τυφλούς εντολοδόχους των ΗΠΑ και συνεργαζόμενοι πρακτικά με το ISIS.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κυκλοφόρησε αεροφωτογραφίες που  δείχνουν εξοπλισμό των ειδικών δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ, βόρεια της πόλης Deir er-Zor, όπου αναπτύσσονται μαχητές ISIS.

Οι ειδικές μονάδες του Στρατού των ΗΠΑ παρέχουν ελεύθερη διέλευση για τις κουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) μέσω των σχηματισμών μάχης του ISIS, ανέφερε το υπουργείο σε δήλωσή του.

"Χωρίς αντίσταση από τους μαχητές του ISIS, τα στρατεύματα της SDF κινούνται κατά μήκος της αριστερής όχθης του ποταμού Ευφράτη προς την πόλη Deir ez-Zor", αναφέρει η δήλωση.

Παρά τα οχυρά των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που βρίσκονται εκεί όπου αναπτύσσονται επί του παρόντος στρατεύματα του ISIS, δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις για την οργάνωση ενός στρατοπέδου μάχης", ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ "αισθάνεται απολύτως ασφαλές" στην περιοχή που κρατούν οι τρομοκράτες, δήλωσε το υπουργείο άμυνας.

Όλες οι εικόνες τραβήχτηκαν από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Οι φωτογραφίες δείχνουν αρκετούς πεζούς του πεζικού






















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail