Η επιλεκτική ευαισθησία των ανθρωπιστών προξενεί αηδία

Gozitano - pixabay.com
Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Υπάρχει ο όρος ισλαμοφοβία αλλα δεν υπάρχει ο όρος χριστιανοφοβία. Τα lidl έκαναν fotoshop σε ένα τοπίο για να κρυφτεί ο σταυρός μιας εκκλησίας. Αν δεν ήθελαν να φαίνεται ο σταυρός, μπορούσαν να μη χρησιμοποιήσουν το συκεκριμένο τοπίο. 

Όλοι καταγγέλλουν το δυτικό ιμπεριαλισμό κανένας τον τουρκικό ή τον αραβικό. Η Μέση Ανατολή δεν ήταν αραβική πατρίδα, έγινε με το σπαθί, διατηρήθηκε με το σπαθί και τη βία. Η Μικρα Ασία δεν ήταν τουρκική πατρίδα, έγινε με γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Ελάχιστοι αντιδρούν στην καταστροφή εκκλησιών ή στην μετατροπή τους σε τζαμιά και στη αρπαγή τους στην Τουρκία και στη Μέση Ανατολή. Γύρω στις 50 ασσυριακές εκκλησιαστικές ιδιοκτησίες κατασχέθηκαν στην Τουρκία με μηδαμηνές αντιδράσεις. Όλοι καταγγέλουν το θεσμό της δουλείας στις δυτικές χώρες, κανένας τους το θεσμό της δουλείας που ίσχυε στην οθωμανική αυτοκρατορία Ως ΚΑΙ το 1922.

Πουλουσαν ελληνίδες Αρμένισσες και Ασσύριες σε δημοπρασίες. Οι Τούρκοι πουλούσαν χριστιανές γυναίκες σαν να ήταν ζώα σε δημοπρασία πολλά χρόνια μετά την κατάργηση της δουλείας στις ΗΠΑ. Οι Τούρκοι πούλαγαν γυναίκες σαν να ήταν εμπορεύματα τον 20 αιώνα και τον 21ο αιώνα το ισλαμικό κράτος πουλάει σαν σκλάβες γυναίκες Γιεζίντι.

Οι Τούρκοι έδειξαν από το Χίτλερ ως τους ισλαμιστές πως μπορείς να κάνεις τα πάντα και να επιβραβεύεσαι. Η επιλεκτική ευαισθησία είναι φασισμός και γενναία αντιδραση που παίρνει τη μορφή αντίρροπου ολοκληρωτισμού ή ισορροπία χάνεται και αυτό το πληρώνει πάντα όλη η ανθρωπότητα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail